Oftalmologia Pediàtrica

La Unitat d’Oftalmologia Pediàtrica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron està integrada en el Servei d’Oftalmologia i s’encarrega de l’atenció especialitzada de la patologia ocular que afecta l’edat pediàtrica. La constitueixen tres oftalmòlogues amb formació específica en patologia ocular pediàtrica: Dra. Silvia Alarcón Portabella, Dra. Nieves Martín Begué i Dra. Charlotte Wolley Dod.

El Sistema Nacional de Salut ha designat com a CSUR en Tumors extraoculars en la infància (rabdominosarcoma) i Tumors intraoculars en la infància (retinoblastoma) a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 22.12.2022, 11:21
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.