Ictus i Hemodinàmica Cerebral

L’ictus o accident cerebrovascular és la segona causa principal de mort a l’estat espanyol i la causa més freqüent de discapacitat en adults al món. Cada dos segons, algú pateix un ictus i es calcula que una de cada sis persones en patirà un al llarg de la seva vida. De fet, és una de les patologies que requereix major estància hospitalària i la segona causa de demència.

La Unitat d’Ictus i Hemodinàmica Cerebral proporciona una cura integral i d’excel·lència a pacients que han patit un infart al cervell. Els pilars fonamentals de la seva activitat són promoure la innovació, la millora contínua de la qualitat assistencial, la docència, la investigació i la gestió clínica.

Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 18.01.2022, 11:06
Comparteix-lo

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.