TDAH. Com enfocar els estudis amb infants amb TDAH

Els nens i adolescents amb TDAH poden presentar serioses dificultats en el seu rendiment acadèmic. En aquest sentit, el tractament multimodal és el que ofereix millor resultats. Això suposa coordinar tractaments de tipus farmacològic, psicològic i psicopedagògic.

Els pares i els tutors seran claus per ajudar a minimitzar els símptomes i els efectes dels mateixos en el rendiment acadèmic. A continuació s’ofereixen alguns consells tan pels pares com per l’escola amb la finalitat de millorar el seu aprenentatge.

Como gestionar estudios con TDAH Vall dHebron.jpg
Autoria: Vall d'Hebron
Data de creació: 17.12.2021, 10:03
Data de modificació: 22.05.2023, 12:56
Comparteix-lo

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.