S'apropa la Jornada Nocturna Bona Nit

La Jornada tindrà lloc d'una a tres de la matinada a la sala d'actes de la planta 10 de l'Hospital General.

14/11/2022

“Bona Nit, Vall d’Hebron” és una iniciativa per afavorir el descans nocturn i el son reparador de les persones hospitalitzades. A partir de les 22.00 hores del vespre es posen en marxa accions com reduir la intensitat de la llum de les habitacions, apagar els televisors, que els i les professionals d’infermeria facin servir llanternes en comptes d’encendre llums de més intensitat i incentivar la disminució del to de veu de professionals, pacients i acompanyants.

En aquest sentit, la matinada del 22 al 23 de novembre i del 28 al 29 de novembre es durà a terme la Jornada Nocturna Bona Nit per tal de reimpulsar aquesta iniciativa, que es va iniciar el 2019 però es va veure alterada per la pandèmia de COVID-19. L'acte comptarà amb els parlaments de diversos professionals que lideren aquest projecte i es farà a la sala d'actes de la planta 10 de l'Hospital General.

Comparteix-lo:

Documents adjunts

Document

Programa Bona Nit

Baixa

Notícies relacionades

Activitats relacionades

Vall d'Hebron Talks by VHIR 'Implementation and validation of a novel instrument for the grading of unexpected events in paediatric surgery: Clavien - Madadi classification'

29.05.2024 - 15:00
Més informació

Vall d'Hebron Talks 'Ansietat, estrès i trauma'

Activitat Online
30.05.2024 - 15:00
Més informació

ESID Summerschool Open Session on Inborn Errors of Immunity

31.05.2024 - 15:00
Més informació

Curs SedUCI 2024. Per una estratègia protectora. De la teoria a la pràctica

03.06.2024 - 08:30
Professionals involucrats en la cura del pacient crític i amb interès a oferir el millor maneig de la sedació, analgèsia i delirium.
Més informació

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.