S'apropa la Jornada Nocturna Bona Nit

La Jornada tindrà lloc d'una a tres de la matinada a la sala d'actes de la planta 10 de l'Hospital General.

14/11/2022

“Bona Nit, Vall d’Hebron” és una iniciativa per afavorir el descans nocturn i el son reparador de les persones hospitalitzades. A partir de les 22.00 hores del vespre es posen en marxa accions com reduir la intensitat de la llum de les habitacions, apagar els televisors, que els i les professionals d’infermeria facin servir llanternes en comptes d’encendre llums de més intensitat i incentivar la disminució del to de veu de professionals, pacients i acompanyants.

En aquest sentit, la matinada del 22 al 23 de novembre i del 28 al 29 de novembre es durà a terme la Jornada Nocturna Bona Nit per tal de reimpulsar aquesta iniciativa, que es va iniciar el 2019 però es va veure alterada per la pandèmia de COVID-19. L'acte comptarà amb els parlaments de diversos professionals que lideren aquest projecte i es farà a la sala d'actes de la planta 10 de l'Hospital General.

Share it:

Attachments

Document

Programa Bona Nit

Download

Notícies relacionades

Related activities

I Jornada d’abordatge clínic en malalties infeccioses

04/17/2024 - 16:00
Dirigit a residents de qualsevol especialitat.
More information

Curso de introducción a la metodología estadística en investigación en salud

Online
04/22/2024 - 09:00
El curso de Introducción a la Metodología Estadística en Investigación en Salud está dirigido a personas que quieren empezar a investigar en el ámbito de las ciencias de la salud y tienen conocimientos básicos previos en estadística.
More information

III Curso TEA a lo largo de la vida

04/25/2024 - 09:00
Psiquiatras, psicólogos y cualquier profesional vinculado a la salud mental.
More information

Vacunas 2024 - XXVIII Curso de Actualización en Inmunizaciones (presencial y virtual)

04/25/2024 - 09:00
More information

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.