Quatre investigadors de Vall d’Hebron entre els més citats de 2023 segons Clarivate

La llista identifica als experts més influents, que es troben entre l’1% més citat de la seva especialitat en diverses àrees de coneixement.

15/11/2023

Dimecres 15 de novembre, Clarivate Analytics ha publicat la llista dels científics més citats durant l'any 2023. Es tracta d'un dels rànquings amb més prestigi entre la comunitat acadèmica i científica internacional i que enguany compta novament amb la presència de professionals de Vall d’Hebron.

Dins la categoria de Neurociències i Comportament, han estat seleccionats el Dr. Xavier Montalban, Cap del Servei de Neurologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, del grup de recerca en Neuroimmunologia Clínica del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i director del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat), i la Dra. Mar Tintoré, cap clínic del Servei de Neurologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, investigadora principal del grup de Neuroimmunologia Clínica del VHIR i cap assistencial del Cemcat.

A la categoria de Medicina Clínica, han estat reconeguts el Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), i la Dra. Enriqueta Felip, cap de secció del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i cap del Grup de Tumors Toràcics del VHIO.

Llista Clarivate d’investigadors i investigadores més citats

Determinada per l'equip de Clarivate, la llista inclou investigadors seleccionats que han escrit múltiples articles altament citats que s'ubiquen en l'1% superior dels més citats per camp i any a Web of Science durant la darrera dècada. Aquest no és però l'únic indicador de selecció. Després es refina una llista preliminar basada en l'activitat de cites mitjançant una anàlisi qualitativa i un judici d'experts.

Les designacions d'investigador altament citat d'aquest any s'han atorgat a 7.125 persones. Aquesta petita fracció de la població d'investigadors contribueix de manera significativa a ampliar les fronteres del coneixement i a aconseguir solucions innovadores perquè el món sigui més saludable, més sostenible i més segur.

Pots consultar el llistat complet d'investigadors altament citats del 2023 en aquest enllaç.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.