La IV edició dels Premis BSH reconeix l’expertesa i bona praxis en infeccions d’orina de l’equip d’Infermeria de Vall d’Hebron

Vall d’Hebron és el centre número 1 en la seva categoria a nivell estatal en relació a les infeccions orina

17/02/2023

La quarta edició dels Premis BSH – Best Spanish Hospital Awards 2022, que valoren el treball i l’excel·lència sanitària dels hospitals de l’Estat, han reconegut el procés d’infeccions d’orina de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Enguany, ha destacat en indicadors relacionats amb l’estada mitjana, les complicacions o l’índex de reingressos.

El Dr. Antoni Roman, director assistencial; M. Àngels Barba, directora d’Infermeria, i la Dra. Rosa Ramos, coordinadora assistencial de la Direcció de Sistemes d’Informació, han compartit la distinció amb tota l’organització, elogiant el compromís de tots els equips clínics i destacant l’excel·lència dels professionals d’infermeria, que han liderat i incorporat a la pràctica clínica les millors evidències científiques en la prevenció de complicacions derivades de la infecció d’orina.

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha treballat intensament en impulsar pràctiques de valor com és la retirada de sonda precoç als i les pacients en el seu procés assistencial. La implementació dels protocols, l’expertesa i les bones pràctiques dels i les professionals dona com a resultat que l’Hospital Universitari Vall d’Hebron fos en l’exercici anterior el centre al capdavant del rànquing en la seva categoria en l’àmbit nacional.

L’objectiu dels Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards 2022, que organitza la consultora Higia Benchmarking i la companyia Asho, en col·laboració amb la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), és potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua d'hospitals d’aguts d’arreu de l'Estat, públic i privats. A més de posar en valor el treball dels centres, vol oferir una oportunitat als i les professionals del sector perquè puguin compartir experiència, sumar coneixement i conèixer quina és la millor fórmula per optimitzar processos.

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha treballat intensament en impulsar pràctiques de valor com és la retirada de sonda precoç als i les pacients en el seu procés assistencial

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.