La Dra. Rosa Busquets, primera dona escollida presidenta de la Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia del Peu i Turmell

La Dra. Rosa Busquets és cap de Secció de la Unitat de Peu i Turmell del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

18/07/2022

La Dra. Rosa Busquets, cap de Secció de la Unitat de Peu i Turmell del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, ha estat escollida presidenta de la Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia del Peu i Turmell (SEMCPT). Afiliada a la societat des de l'any 2001, ha ocupat diversos càrrecs de rellevància, formant part de la comissió de docència des de l'any 2013, vocal de la junta de 2017 a 2019 i, posteriorment, vicepresidenta.

"Em sento molt afalagada i molt contenta de poder aportar l'experiència que he adquirit a Vall d'Hebron, on treballo des de l'any 1986, per donar un impuls a Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia del Peu i Turmell”, assenyala la Dra. Rosa Busquets, que destaca l'evolució que ha viscut en els últims anys la cirurgia del peu i del turmell amb l'aplicació de noves tècniques invasives i no invasives.

La Dra. Rosa Busquets remarca la implementació a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de la cirurgia ambulatòria, que disminueix el nombre d'estades hospitalàries i agilitza el funcionament de l'hospital. La Dra. Rosa Busquets també emfatitza la importància de la creació l'any 2015 a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de la Unitat de Peu Diabètic en la que col·laboren diverses especialitats i que ha aconseguit assolir amb escreix un dels objectius del Pla de Salut de Catalunya 2016-2020 que és reduir en un 10% les amputacions en pacients diabètics.

El programa de futur de la Dra. Rosa Busquets per a la SEMCPT inclou propostes com potenciar la docència i la formació amb la col•laboració d'unitats docents acreditades i grups de treball, impulsar la recerca potenciant el programa de beques i els estudis multicèntrics, incrementar la participació en congressos i en les activitats de societats afins i facilitar la comunicació entre els socis de la societat.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.