La Dra. Rosa Busquets, primera dona escollida presidenta de la Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia del Peu i Turmell

La Dra. Rosa Busquets és cap de Secció de la Unitat de Peu i Turmell del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

18/07/2022

La Dra. Rosa Busquets, cap de Secció de la Unitat de Peu i Turmell del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, ha estat escollida presidenta de la Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia del Peu i Turmell (SEMCPT). Afiliada a la societat des de l'any 2001, ha ocupat diversos càrrecs de rellevància, formant part de la comissió de docència des de l'any 2013, vocal de la junta de 2017 a 2019 i, posteriorment, vicepresidenta.

"Em sento molt afalagada i molt contenta de poder aportar l'experiència que he adquirit a Vall d'Hebron, on treballo des de l'any 1986, per donar un impuls a Societat Espanyola de Medicina i Cirurgia del Peu i Turmell”, assenyala la Dra. Rosa Busquets, que destaca l'evolució que ha viscut en els últims anys la cirurgia del peu i del turmell amb l'aplicació de noves tècniques invasives i no invasives.

La Dra. Rosa Busquets remarca la implementació a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de la cirurgia ambulatòria, que disminueix el nombre d'estades hospitalàries i agilitza el funcionament de l'hospital. La Dra. Rosa Busquets també emfatitza la importància de la creació l'any 2015 a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de la Unitat de Peu Diabètic en la que col·laboren diverses especialitats i que ha aconseguit assolir amb escreix un dels objectius del Pla de Salut de Catalunya 2016-2020 que és reduir en un 10% les amputacions en pacients diabètics.

El programa de futur de la Dra. Rosa Busquets per a la SEMCPT inclou propostes com potenciar la docència i la formació amb la col•laboració d'unitats docents acreditades i grups de treball, impulsar la recerca potenciant el programa de beques i els estudis multicèntrics, incrementar la participació en congressos i en les activitats de societats afins i facilitar la comunicació entre els socis de la societat.

Share it:

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.