Hem organitzat el 22è Congrés Anual del Grup Internacional de Paret Toràcica

Aquest 22è Congrés, que ha tingut lloc del 14 al 16 de setembre, ha estat el més nombrós de tots els fets fins al moment: hi han participat 250 persones, de les quals 210 hi han assistit presencialment.

23/09/2022

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha organitzat i acollit el 22è Congrés Anual del Grup Internacional de Paret Toràcica. Aquest grup està compost per professionals d’arreu del món de diferents disciplines quirúrgiques, com són els cirurgians de tòrax d’adult i de pediatria i cirurgians plàstics. El seu objectiu és ajudar els equips quirúrgics a proveir la millor atenció als pacients i optimitzar els circuits de diagnòstic i els protocols de tractaments.

Aquest 22è Congrés, que ha tingut lloc del 14 al 16 de setembre, ha estat el més nombrós de tots els fets fins al moment: hi han participat 250 persones, de les quals 210 hi han assistit presencialment.

“El Congrés ha comptat amb intervencions quirúrgiques fetes pels professionals més reconeguts a nivell mundial dutes a terme des de l’Hospital Infantil Vall d’Hebron i retransmeses en directe a la sala d’actes del Pavelló Docent, on es trobaven els assistents”, explica el Dr. Manuel Guillermo López, cap del Servei de Cirurgia Pediàtrica. Una altra de les novetats de l’esdeveniment ha estat un centre de simulació de malformacions de la paret toràcica on les indústries ha pogut exposar les diferents tècniques existents al mercat. El Congrés també ha comptat amb tallers interactius i conferències didàctiques centrades en les tècniques més innovadores sobre el tractament de les deformitats de la paret toràcica, fet que ha permès als participants practicar amb les noves eines quirúrgiques.

El Congrés ha comptat amb intervencions quirúrgiques fetes pels professionals més reconeguts a nivell mundial

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.