Hem organitzat el 22è Congrés Anual del Grup Internacional de Paret Toràcica

Aquest 22è Congrés, que ha tingut lloc del 14 al 16 de setembre, ha estat el més nombrós de tots els fets fins al moment: hi han participat 250 persones, de les quals 210 hi han assistit presencialment.

23/09/2022

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha organitzat i acollit el 22è Congrés Anual del Grup Internacional de Paret Toràcica. Aquest grup està compost per professionals d’arreu del món de diferents disciplines quirúrgiques, com són els cirurgians de tòrax d’adult i de pediatria i cirurgians plàstics. El seu objectiu és ajudar els equips quirúrgics a proveir la millor atenció als pacients i optimitzar els circuits de diagnòstic i els protocols de tractaments.

Aquest 22è Congrés, que ha tingut lloc del 14 al 16 de setembre, ha estat el més nombrós de tots els fets fins al moment: hi han participat 250 persones, de les quals 210 hi han assistit presencialment.

“El Congrés ha comptat amb intervencions quirúrgiques fetes pels professionals més reconeguts a nivell mundial dutes a terme des de l’Hospital Infantil Vall d’Hebron i retransmeses en directe a la sala d’actes del Pavelló Docent, on es trobaven els assistents”, explica el Dr. Manuel Guillermo López, cap del Servei de Cirurgia Pediàtrica. Una altra de les novetats de l’esdeveniment ha estat un centre de simulació de malformacions de la paret toràcica on les indústries ha pogut exposar les diferents tècniques existents al mercat. El Congrés també ha comptat amb tallers interactius i conferències didàctiques centrades en les tècniques més innovadores sobre el tractament de les deformitats de la paret toràcica, fet que ha permès als participants practicar amb les noves eines quirúrgiques.

El Congrés ha comptat amb intervencions quirúrgiques fetes pels professionals més reconeguts a nivell mundial

Compártelo:

Notícies relacionades

Professionals

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.