Hem organitzat el 22è Congrés Anual del Grup Internacional de Paret Toràcica

Aquest 22è Congrés, que ha tingut lloc del 14 al 16 de setembre, ha estat el més nombrós de tots els fets fins al moment: hi han participat 250 persones, de les quals 210 hi han assistit presencialment.

23/09/2022

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha organitzat i acollit el 22è Congrés Anual del Grup Internacional de Paret Toràcica. Aquest grup està compost per professionals d’arreu del món de diferents disciplines quirúrgiques, com són els cirurgians de tòrax d’adult i de pediatria i cirurgians plàstics. El seu objectiu és ajudar els equips quirúrgics a proveir la millor atenció als pacients i optimitzar els circuits de diagnòstic i els protocols de tractaments.

Aquest 22è Congrés, que ha tingut lloc del 14 al 16 de setembre, ha estat el més nombrós de tots els fets fins al moment: hi han participat 250 persones, de les quals 210 hi han assistit presencialment.

“El Congrés ha comptat amb intervencions quirúrgiques fetes pels professionals més reconeguts a nivell mundial dutes a terme des de l’Hospital Infantil Vall d’Hebron i retransmeses en directe a la sala d’actes del Pavelló Docent, on es trobaven els assistents”, explica el Dr. Manuel Guillermo López, cap del Servei de Cirurgia Pediàtrica. Una altra de les novetats de l’esdeveniment ha estat un centre de simulació de malformacions de la paret toràcica on les indústries ha pogut exposar les diferents tècniques existents al mercat. El Congrés també ha comptat amb tallers interactius i conferències didàctiques centrades en les tècniques més innovadores sobre el tractament de les deformitats de la paret toràcica, fet que ha permès als participants practicar amb les noves eines quirúrgiques.

El Congrés ha comptat amb intervencions quirúrgiques fetes pels professionals més reconeguts a nivell mundial

Share it:
Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.