Recomanacions a les visites

Respectem la intimitat dels malalts i la tasca assistencial dels professionals de l'hospital. Si us plau, utilitza els accessos per al públic i segueix les indicacions del personal de centre. Col·labora en tots els aspectes relacionats amb el tractament de la malaltia.

  • Recomanem que evitis les aglomeracions a les habitacions dels pacients. Mira de venir en grups reduïts.
  • Si pots esperar, és millor anar a veure el teu amic o familiar quan ja li han donat l’alta. Sempre és millor veure'l a casa.
  • Parla en veu baixa i prova de no fer massa soroll. Respecta el silenci que necessiten els pacients.
  • Està prohibit fumar a tot el recinte de l’hospital i portar aliments o begudes als pacients. També desaconsellem portar plantes amb terra o rams de flors, per evitar infeccions.
  • Tracta els pacients, visitants i personal del centre com a tu t’agradaria que et tractessin. Parla als pacients de coses agradables.
  • Procura que la porta de l’habitació estigui tancada, per afavorir la intimitat dels pacients. El bany de l’habitació és d’ús exclusiu dels pacients. Per motius d’higiene, utilitza els serveis públics.
  • Si trobes un cartell d’aïllament o restricció de visites a la porta de l’habitació, abans d’obrir-la, consulta-ho amb el personal del centre. No t’estiguis als rebedors ni als passadissos de l’hospital.
Pacient interlocutor

Tria un interlocutor

Procura que sigui sempre la mateixa persona qui parli amb el metge o metgessa, així evitarem duplicitat en la informació. Una infermera de la Unitat et facilitarà els horaris d’informació mèdica. La documentació només s’entregarà al pacient i a les persones autoritzades.

Justificant

Si necessites un justificant

El pots demanar de dilluns a divendres, de 8h a 15h, a la secretaria d'hospitalització de les plantes. Els caps de setmana i festius intersetmanals, el pots demanar de 8h a 15h a la Unitat d’Admissió de Malalts. Es justifica la presència física dels acompanyants del dia en què es demana, però no de dates anteriors. Caldrà que presentis el DNI.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.