Recomanacions a pacients per a consultes presencials

Aquí trobaràs tota la informació a tenir en compte en cas que la consulta que tens programada amb el o la especialista sigui presencial.

Sobre l'ús de la mascareta

Portar la mascareta no és obligatori, però continua sent recomanable en les següents situacions:

  • Persones amb símptomes respiratoris.
  • Pacients i acompanyants que romanguin a les sales d’espera d’Urgències, independentment de la seva simptomatologia.
  • Pacients i acompanyants que romanguin en espais comuns i compartits de les Unitats de Cures Intensives i les Unitats amb pacients vulnerables.

Pel que fa a la resta d'unitats i serveis d'hospitalització i consultes externes, cal fer palesa dels pacients immunodeprimits o amb condicions que els facin susceptibles de patir una infecció respiratòria greu o que aquesta infecció pugui agreujar la seva malaltia de base, i els seus acompanyants durant el temps que romanguin en espais comuns i compartits.

A l'arribar a l'Hospital

Màquina per passar la targeta sanitària

Passa la targeta sanitària

Entra per l’accés principal de l’edifici. En el vestíbul d’entrada, trobaràs la màquina per passar la targeta sanitària. El sistema et donarà un tiquet amb el teu número de torn.

Sala d'espera de consultes externes

Espera a la sala d’espera

Ves a la sala d’espera i espera el teu torn. Quan aparegui el codi del teu tiquet a la pantalla et mostrarà el número de consulta on has d’anar.

Indicacions generals

Consulta mèdica pacient i acompanyant

Acompanyant

Només pot venir un acompanyant per pacient, excepte a l’Hospital Infantil, on els menors d’edat poden estar acompanyats per dues persones.

Higiene de mans

Fes higiene de mans amb freqüència.

Febre simptomes

Si tens símptomes com tos, febre, sensació de falta d’aire o malestar general

Anul·la la visita al telèfon 933 780 000 i ves al teu Centre d’Atenció Primària.

HOSPIMÒBIL

Transport intern dins el recinte

Per moure't per dins el campus de Vall d'Hebron, disposes d'un transport intern: l’Hospimòbil. Aquest mitjà circula de dilluns a divendres de 8.30 a 14 hores, i de dilluns a dijous de 15 a 17.30 hores. Durant el mes d’agost només funciona de matí, de 8.30 h a 15.30 h.

És exclusiu per a persones en situació de minusvalidesa crònica o temporal. Si us plau, respecteu la normativa d’utilització.

Descarrega't el recorregut

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.