Direcció de Qualitat, Processos i Innovació

Els reptes de la Direcció són millorar l'agilitat en l'atenció dels processos, la seguretat dels pacients, l'adequació de la pràctica clínica i promoure la innovació a l'Hospital.

A partir d'una atenció sanitària basada en el compromís de l'Hospital d’atendre els ciutadans pel que fa a les seves necessitats i expectatives de salut. Informant-los i respectant la seva capacitat de decisió, treballant de manera integrada, organitzada i eficient per assolir resultats òptims en un entorn acollidor, segur i confortable.

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.