Sr. Víctor López Barrientos

Institucions de què forma part

Hospital General

Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular

Sóc infermer especialista en cirurgia vascular. També tinc postgrau en cures i atenció al pacient oncològic. He treballat amb pacients amb diferents addiccions. Em considero un professional molt adaptable a qualsevol lloc de treball.

Curriculum

Des del 2013 sóc infermer i he treballat a l'Hospital Germans Trias i Pujol com a corretorns, a totes les unitats. També a un centre d'ajuda a persones drogodependents amb necessitats especials.
Actualment treballo a l'Hospital Vall d'Hebron a la Unitat de Cirurgia Vascular, curant ferides vasculars, peu diabètic i de tota mena. És una unitat on es treballa molt cada dia i on cada dia s'aprèn alguna cosa nova.
Víctor López Barrientos

Institucions

Hospital General

Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.