Dr. Vicente Bebia Conesa

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia Oncològica i Patologia del Tracte Genital Inferior

Metge/ssa

Llicenciat en Medicina (Universitat de Múrcia). Especialista en Ginecologia i Obstetrícia (Hospital 12 d'octubre, 2018). Ginecòleg Oncòleg (Vall d'Hebron, acreditat per ESGO).

Curriculum

Vaig néixer a Cartagena el 1989. Em vaig llicenciar en Medicina per la Universitat de Murcia (Promoció 2007-2013). Després de cursar l'accés via MIR, vaig completar la residència a Obstetrícia i Ginecologia a l'Hospital 12 de Octubre (Madrid), on va començar el meu interès pel tractament quirúrgic de les neoplàsies ginecològiques. Després d'un període breu com a especialista al 12 de Octubre, vaig començar el programa de Fellowship en Ginecologia Oncològica a la Vall d'Hebron. Actualment, i després d'obtenir el títol avalat per la Societat Europea de Ginecologia Oncològica (ESGO) com a Ginecòleg Oncòleg, treballo a la Unitat de Ginecologia Oncològica de Vall d'Hebron.
Juntament amb l'activitat assistencial i quirúrgica diària, desenvolupo la meva tasca investigadora com a membre del Grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia al VHIR. Els meus principals interessos rauen en el maneig i el diagnòstic de l'afectació ganglionar de les neoplàsies ginecològiques (tant a nivell clínic com quirúrgic), així com a buscar nous mètodes quirúrgics per al tractament dels tumors d'origen ginecològic.
Vicente Bebia Conesa

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia Oncològica i Patologia del Tracte Genital Inferior

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Recerca biomèdica en ginecologia

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.