Dra. Vanesa Richarte

Institucions de què forma part

Hospital General

Psiquiatria

Sóc metge psiquiatra, des de l'any 2009 treballo en el Programa de TDAH del nostre hospital, on actualment exerceixo com a coordinadora. La meva tasca assistencial es centra en l'avaluació, diagnòstic i tractament d'aquest trastorn, i de les seves comorbiditats, tant en nens, adolescents com en adults. Paral·lelament, estic vinculada a l'Institut de Recerca Vall d'Hebron, on col·laboro en diferents estudis d'investigació centrada en el TDAH, tant a nivell de genètica, neuroimatge i microbioma.

Curriculum

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Psiquiatria a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Doctora en Psiquiatria i Psicologia Clínica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster de Paidopsiquiatria (UAB).

Coordinadora del Programa de TDAH de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Professora clínica associada de la Universitat Autònoma de Barcelona.
La meva tasca assistencial està centrada en l’avaluació, diagnòstic i tractament del TDAH i de les seves comorbiditats, en població infantil, adolescent i adulta.

Coautora de més de 50 publicacions nacionals i internacionals sobre el TDAH, amb un índex h=25 i 5 capítols de llibre.Membre del Institut de Recerca Vall d’Hebron, investigació centrada en el TDAH infantil, adolescent i adult, incloent assajos clínics sobre tractaments farmacològics i psicològics, estudis de neuroimatge, genètica i microbioma intestinal.
Vanesa Richarte

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.