Dr. Sleiman Haddad

Institucions de què forma part

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Metge/ssa

Soc adjunt del servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron i especialista en cirurgia de la columna vertebral. També soc investigador de la Unitat de Recerca de la Columna Vertebral del VHIR.

Curriculum

Llicenciat en Biologia el 2005 i posteriorment en Medicina per l'American University of Beirut el 2009, on vaig rebre el reconeixement Penrose, premi extraordinari del grau de llicenciatura. Vaig realitzar el meu programa de residència MIR a Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (Universitat Autònoma de Barcelona), obtenint l'especialització el 2015.

Posteriorment vaig realitzar un fellowship en cirurgia de columna de dos anys de durada al Queen´s Medical Center –Nottingham University Hospital; reconeguda pel Royal College of Surgeons, que em va atorgar l'afiliació honorífica com a Fellow of the Royal College of Surgeons.

L'any 2018 em vaig doctorar en Cirurgia i Ciències Morfològiques amb la qualificació d'excel·lent amb esment internacional per la Universitat Autònoma de Barcelona. La seva tesi doctoral "Surgical Site Infections in Spinal Surgery: From Risk Factors to Outcomes", aborda una revisió dels factors de risc de la IHQ (infecció de la ferida quirúrgica) a la cirurgia del raquis, així com el seu impacte sobre el resultat final i el pacient. La tesi del va obtenir el premi a la millor tesi doctoral a la I Jornada de Recerca i Innovació del Grup Quirónsalud l'any 2019 així com altres premis concedits per la Societat Britànica de Cirurgia de Columna (BASS), la Societat Espanyola de Cirurgia de Columna (GEER) i la Societat Europea de Cirurgia de Columna (EuroSpine). Soc membre actiu de les anteriors societats així com de l'AOSpine.

Vaig escriure diversos articles scientifics i capítols de llibres publicats a revistes indexades i llibres de referència per a la Cirurgia de la columna vertebral i patologies de la columna vertebral. He presentat nombroses ponències i ha presidit sessions a reunions i cursos nacionals i internacionals.

Actualment desenvolupo la meva activitat assistencial com a cirurgià de columna a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on també realitzo una activitat investigadora a la Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR). També atenc pacients a la Unitat de Columna de l'Hospital Quirónsalud Barcelona (Barcelona) Spine Institute – BSI).
Sleiman Haddad

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Unitat de recerca de la columna vertebral

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.