Sra. Rosa Maria Ventura Bremon

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Urgències Pediàtriques

Administració

Sóc administrativa amb un llarg recorregut a través de la meva vida laboral, sempre vinculada a l'administració.. He treballat tant a l'empresa privada, durant 20 anys, com a la pública, 12 anys en el servei sanitari.

Curriculum

Vaig començar a treballar com auxiliar administrativa en una agència de duanes quan tenia 18 anys, on vaig anar
passant per diferents departaments fins a adquirir el reconeixement d'administrativa. Després en petites empreses fins a formar part de l'ICS el 2002.
He passat per diferents ambulatoris cobrint vacances i baixes.
L'any 2006 em van fer interina en el CSMA de Maragall, allí cobria tot el servei administratiu fent de secretària, control d'agendes, atenció al públic i registrant tota l'activitat del servei durant l'any, fins al 2012
Es va interrompre el servei quan salut mental va passar a gestionar-se al Parc de Salut Mar el 2013. Des d'aleshores he estat treballant a Vall d'Hebron com a aux. administrativa de l'Hospital General i després Admissions del Maternoinfantil. En l'actualitat estic a Urgències del Maternoinfantil.
Rosa Maria Ventura Bremon

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Urgències Pediàtriques

Administració

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.