Dra. Romy Rossich Verdés

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Hospitalització pediàtrica i Pediatria Hospitalària

Metge/ssa

Sóc pediatra especialitzada en pediatria interna hospitalària i cures intensives pediàtriques. Actualment treballo a la planta d’hospitalització pediàtrica.

Curriculum

Sóc nascuda a Cervera (Lleida) i em vaig llicenciar en medicina i cirurgia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (2003). Vaig realitzar l'especialitat de pediatria a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (2004-2008). Posteriorment vaig començar a treballar com a facultativa especialista en el Servei d'Emergències Mèdiques Pediàtriques (SEM-P) i a la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques de l'Hospital Universitari Vall Hebron. Des de 2009 treballo exclusivament en la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques d'aquest hospital.Sóc referent de pediatria de la Unitat de Cremats, així com de l'àrea pediàtrica de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats i de l'Hospital Infantil i de la Dona. També en el registre TRAUMCAT de la Generalitat de Catalunya, i instructora de suport vital pediàtric i d'atenció inicial a traumatisme pediàtric. Les meves línies de recerca d'interès són el suport terapèutic en el pacient pediàtric cremat i el monitoratge del pacient neurocrític. He impulsat la implementació de l'electroencefalograma continu (EEGc) a la Unitat de Cures Intensives i sóc directora dels cursos de formació. He dirigit i participat en nombrosos estudis de recerca i he participat com a ponent en congressos i cursos.
Romy Rossich Verdés

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Hospitalització pediàtrica i Pediatria Hospitalària

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.