Dra. Raquel Vidal Estrada

Institucions de què forma part

Hospital General

Psiquiatria

Psicòloga especialista en Psicologia Clínica, adjunta al Servei de Psiquiatria. Professora clínica associada de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Soc doctora en Psicologia Clínica per la UAB. La meva tasca assistencial és el tractament dels trastorns del neurodesenvolupament, com la síndrome alcohòlic fetal (SAF), el trastorn per dèficit d’atenció i d’hiperactivitat (TDAH) i altres trastorns cognitiu-conductuals de base genètica en l'àrea infanto-juvenil.

Curriculum

Soc psicòloga especialista en psicologia clínica. Em vaig graduar amb matrícula d'honor i vaig rebre una menció especial al Premi Nacional Fi de Carrera. Vaig realitzar la residència PIR de psicologia clínica a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Soc doctora en Psicologia Clínica per la UAB amb qualificació Cum Laude. Vaig obtenir el Premi Extraordinari de Doctorat. He realitzat activitat docent com a professora associada de la Facultat de Psicologia de la UAB i com a tutora acreditada de residents de psicologia clínica de l’hospital. Actualment, soc professora clínica associada de la Facultat de Medicina de la UAB.

La meva activitat assistencial, docent i investigadora es centra en l’àrea dels trastorns del neurodesenvolupament com els trastorns de l’espectre alcohòlic fetal (SAF), trastorn per dèficit d’atenció i d’hiperactivitat (TDAH) i d’altres trastorns cognitiu-conductuals de base genètica. En aquesta àrea formem part de la XUEC (Unitats d’Expertesa Clínica en Malalties Minoritàries Cognitiu Conductuals del CatSalut) i de la ERN (European Reference Network for complex diseases). Soc investigadora del Grup de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions del Vall d'Hebron Institut de Recerca, membre del CIBERSAM (Centro de Investigación Biomédica en Red de Salud Mental) i he publicat en revistes científiques amb factor d’impacte.
Raquel Vidal Estrada

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.