Sra. Olga Mestres Soler

Institucions de què forma part

Hospital General

Cirurgia Esofagogàstrica

Sóc infermera assistencial des de fa 25 anys. M'agrada la recerca i la docència. Actualment, sóc infermera assistencial d'una unitat de cirurgia toràcica i esofago-gàstrica. L'any 2015 vaig llegir la tesi doctoral sobre la qualitat de vida de la Malformació de Chiari I. Formo part del grup de recerca UNINN. Des de fa més de 10 anys sóc professora col·laboradora a la UAB. També col·laboro en diferents Màsters d'altres universitats.

Curriculum

La meva experiència és com a infermera assistencial. També tinc experiència en assaigs clínics, ja que he treballat 8 anys amb l'equip de recerca endocrina, amb assaigs clínics. M'agraden les unitats quirúrgiques docents de pregrau i postgrau.
Olga Mestres Soler

Institucions

Hospital General

Cirurgia Esofagogàstrica

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a junior

Grup de recerca multidisciplinari d'infermeria

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.