Dra. Núria Wörner Tomasa

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Urgències Pediàtriques

Metge/ssa

Sóc pediatra amb llarga experiència en urgències i emergències. Les meves principals inquietuds són els pacients crítics, la simulació i la patologia infecciosa. Formo part del Programa de Trauma Pediàtric, del grup de simulació d’Urgències de Pediatria (GSUP) i del grup  de recerca de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria (UPIIP).

Curriculum

Sóc llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona des de l’any 2001. Vaig realitzar l’especialitat de pediatria a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron durant els anys 2002-2006 i posteriorment vaig treballar al Sistema d’Emergències Mèdiques Pediàtriques durant 1 any i mig. Vaig realitzar el Programa de Doctorat en Pediatria, Obstetrícia i Ginecologia a l’escola de doctorat  de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des de l’any 2008 treballo a la Unitat d’Urgències de Pediatria. He estat tutora de residents durant 6 anys. Sóc instructora de Simulació del Grup GISP (Grupo Internacional de Simulación Pediátrica), instructora en Reanimació Cardiopulmonar Avançada Pediàtrica i instructora d’Atenció Inicial al Trauma Pediàtric. Actualment formo part del grup de trauma pediàtric, i del grup de recerca de la Unitat de Patologia i Immunodeficiències de Pediatria, participant en diferents estudis clínics. 
Núria Wörner Tomasa

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Urgències Pediàtriques

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Infecció i immunitat al pacient pediàtric

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.