Dra. Asunción Torrents Fernández

Institucions de què forma part

Hospital General

Cardiologia

Metge/ssa

Soc especialista en cardiologia i he desenvolupat la meva vida professional bàsicament a unitats de crítics cardiològics. En els últims 25 a, la meva activitat professional es desenvolupa a la Unitat de Post-operats de Cirurgia Cardíaca, amb activitat clínica i docent.

Curriculum

Vaig iniciar la meva vida laboral al Hospital de la Vall d'Hebron l'any 1987 com a metge contractat per guàrdies a la Unitat Coronaria. Posteriorment Metge adjunt interí a la UCC . Facultatiu estatutari des de Desembre 2006. A l'any 1993 varem inaugurar la Unitat de Postoperatori de Cirurgia Cardíaca. unitat independent de la Unitat Coronaria. Va ser una unitat pionera en el tractament del malalt intervingut de cirurgia cardíaca i un model que s'ha implementat a centres de tot el país. Durant aquests anys la meva vida professional ha estat fonamentalment clínica en el entorn del postoperatori immediat de cirurgia cardíaca. En els últims anys som referent en el maneig del postoperatori del malalts adults amb cardiopaties congènites (amb o sense cirurgies prèvies). La meva activitat professional es desenvolupa, també, en l'àmbit docent amb residents de varies especialitats que provenen tant del nostre hospital com de altres.

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Metge/ssa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.