Dra. Mireia Lopez Corbeto

Institucions de què forma part

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Metge/ssa

Sóc metge adjunt del Servei de Reumatologia i desenvolupo la meva activitat mèdica a la Unitat de Reumatologia Pediàtrica i Reumatologia de l’adult jove a la consulta de Transició, de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.  La Unitat ofereix un seguiment integral dels pacients pediàtrics a través de les consultes externes i avaluació dels pacients ingressats amb patologia reumàtica pediàtrica.

Curriculum

Sóc llicenciada en medicina per la Universitat de Barcelona i el 2017 vaig concloure la formació com especialista en Reumatologia a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Durant el meu període formatiu vaig realitzar una estada formativa de quatre mesos a la University of Alabama and Children's Hospital at Birmingham (Alabama, Estats Units), en Reumatologia Pediàtrica.

En finalitzar la residència vaig combinar tasques assistencials a la Unitat de Reumatologia Pediàtrica i investigadores, desenvolupant el projecte de tesi doctoral en el marc d'un estudi finançat pel Fondo de Investigaciones Sanitarias (FIS) del Instituto Carlos III, centrat en l'estudi de l'Artritis Idiopàtica Juvenil i la medicina de precisió. Recentment he realitzat una estada formativa al HudsonAlpha Institute for Biotechnology (Alabama, Estats Units) centrada en la biologia computacional i bioinformàtica.

Continuo la meva activitat formativa cursant el màster en metodologia de la investigació en ciències de la salut de la Universitat Autònoma de Barcelona, i participo en cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacional en l'àmbit de la reumatologia pediàtrica.

Participo activament en la difusió de les malalties reumàtiques de la infància en cursos de formació a professionals i jornades per a famílies.
Mireia Lopez Corbeto

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Reumatologia

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.