Dr. Rafael Touriño García

Institucions de què forma part

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Metge/ssa

Sóc metge adjunt del Servei de Reumatologia i del Servei d'Urgències. Dins del Servei de Reumatologia, desenvolupament la meva activitat clínica en Reumatologia General.

Curriculum

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Madrid l'any 2015. Vaig realitzar la Residència en l'especialitat de Reumatologia (2016-2020) a l'Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz de Madrid.

He començat la meva activitat assistencial a l'Hospital Universitari Vall d’Hebron al maig 2021 com a metge adjunt d'Urgències, alhora que com a metge adjunt de Reumatologia. Prèviament, l'he realitzat a l'Hospital Universitari La Paz i a l'Hospital HM Sanchinarro a Madrid.
Rafael Touriño García

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Metge/ssa

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.