Dra. Marta Quesada Franco

Institucions de què forma part

Hospital General

Psiquiatria

Sóc metgessa psiquiatra amb àmplia experiència amb el pacient amb trastorn psiquiàtric complex amb comorbilitat i amb els pacients que realitzen intents de suïcidi d’alta letalitat i precisen ingrés en unitats mèdic-quirúrgiques. Treballo en la unitat d’hospitalització de Psiquiatria. La meva principal area de recerca són els intents de suïcidi d'alta letalitat.

Curriculum

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Realització de l’especialitat de Psiquiatria a l’Hospital Santa Maria de Lleida. Exerceixo com especialista des del 2006 principalment l’àmbit de l'hospitalització. Doctorada en Psiquiatria per la UAB el 2015. Títol de la tesi doctoral: “Estudi sobre intents de suïcidi greus en un hospital general: aspectes sociodemogràfics i clínics”. Professora associada clínica a la Facultat de Medicina. Les meves àrees d’interès són principalment el suïcidi, el pacient psiquiàtric hospitalitzat i les addiccions.
Marta Quesada Franco

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.