Dra. Marta Allué López

Institucions de què forma part

Hospital General

Urologia

Sóc metgessa adjunta del servei d'Urologia. La meva activitat mèdica, quirúrgica i investigadora es desenvolupa principalment a la Unitat d'Urologia Funcional i Neurourologia. La unitat ofereix la valoració, diagnòstic i tractament mèdic i quirúrgic dels pacients amb alteracions de la micció. Està especialitzada en la valoració de la bufeta neurògena i realitza proves diagnòstiques d'Urodinàmia i Videourodinàmia. Així mateix, part de la meva activitat està vinculada a l’equip de trasplantament renal i a l’atenció d'urgències de la meva especialitat. 

Curriculum

Sóc llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. El 2006 vaig concloure la formació com metgessa especialista en Urologia a l'Hospital Universitari Miguel Servet de Saragossa  i em vaig incorporar a l’Hospital Universitari Vall Hebron formant part de la Secció de patologies de la bufeta i vies urinàries.  M’he especialitzat en Urologia Funcional i Neurourologia, dedicant en l'actualitat, gran part de la meva activitat en aquesta àrea. A més formo part de l’equip de trasplantament renal i participo en l’atenció d'urgències urològiques. 

Formació: Tesi Doctoral Cum Laude en càncer de pròstata per la Universitat de Saragossa el 2012.  He cursat el Màster en Urologia Funcional i el Màster en Metodologia Urodinàmica per la Universitat de Salamanca. 

Al llarg de l’any mantinc la meva formació continuada a través de cursos, congressos i jornades científiques nacionals i internacionals. 

Estic vinculada a dos grups de treball nacional amb equips multidisciplinaris en l’àrea de la bufeta neurògena i la lesió medul·lar. 

En l’àmbit de la docència participo en cursos de formació de professionals amb interès en la urologia funcional i la bufeta neurògena. 
Marta Allué López

Institucions

Hospital General

Urologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.