Dr. Fernando Lozano Palacio

Institucions de què forma part

Hospital General

Urologia

Sóc metge especialitzat en Urologia i Trasplantament renal. Em vaig incorporar com a metge adjunt a l'Hospital Vall d’Hebron el 2010, després d'acabar la meva formació com a especialista a l'Hospital de Bellvitge. Des d'aquesta data, formo part de la Unitat d'Uro-Oncologia del servei d'Urologia dedicat a la unitat de patologia urotelial (carcinoma vesical i tumor de vies urinàries).

Curriculum

Vaig realitzar la carrera de Medicina i Cirurgia en la Universitat Autònoma de Madrid que vaig finalitzar en 2004. Posteriorment, em vaig especialitzar en Urologia i Trasplantament Renal a l'Hospital de Bellvitge. 

 

El 2008 vaig obtenir el DEA (diploma d'Estudis Avançats) per la Universitat de Barcelona. Després d'això, em vaig incorporar en 2010 com a metge adjunt al servei d'Urologia de l'Hospital Vall d’Hebron a la unitat d'Uro-Oncologia. Subespecializado en la patologia urotelial (carcinoma vesical i tumor de vies urinàries). 

 

Des de la meva incorporació he realitzat diverses publicacions a revistes nacionals i internacionals, participat en estudis multicèntrics i comunicacions a diversos congressos nacionals i internacionals. 

 

Col·laborador de diversos estudis en els grups de treball de VHIO (Vall d'Hebron InstitutOncologia) i VHIR (Vall d'Hebron Institut de Recerca), on formo part de dos projectes com a investigador principal. En 2011 vaig obtenir el FEBU (Fellow of the European Board ofUrology). 
Fernando Lozano Palacio

Institucions

Hospital General

Urologia

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.