Sr. Marc Martínez Xicart

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Direcció d'Infraestructures i Tecnologia

Cap d'Unitat

Sóc enginyer industrial especialitzat en instal·lacions hospitalàries i eficiència energètica. Actualment, desenvolupo la meva activitat com a cap d'unitat d'inversions dins la Direcció de Serveis Generals.

Curriculum

Des de 2016 sóc cap d'unitat d'invasions, tot i que des de 2014 he desenvolupat la meva activitat com enginyer en la Direcció de Serveis Generals, realitzant projectes de nova planta i reforma per actualitzar i adaptar l'Hospital a les noves tecnologies. Formació La meva formació com a enginyer comença l'any 2005 a l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona on m'especialitzo en mecànica per, posteriorment, l'any 2009 començar enginyeria industrial a Terrassa. El 2016 vaig acabar un postgrau de Manteniment d'Equips i Instal·lacions.
Marc Martínez Xicart

Institucions

Serveis transversals

Direcció d'Infraestructures i Tecnologia

Cap d'Unitat

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.