Dra. Mar Ramos Gascon

Institucions de què forma part

Hospital General

Psiquiatria

Experta en Psiquiatria Transcultural i en l'atenció en Salut Mental de grups d'alta vulnerabilitat en risc d'exclusió social amb una perspectiva transcultural i de gènere. Col·laboro de manera interdisciplinària amb les entitats i administracions que atenen als col·lectius de Refugiats, sol·licitants d'Asil Polític, Víctimes de Violència Masclista, víctimes de Tràfic de Persones amb Finalitat d'explotació Sexual i d'altres col·lectius d'origen migrant en situació de risc.

Curriculum

Metgessa Psiquiatra del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Vall d'Hebron des de l'any 2005, vinculada al Programa de Psiquiatria Transcultural on realitzo activitat clínica, docent i de recerca.

Les meves àrees d'interès i especialització són la Psiquiatria Transcultural, la Competència Cultural i l’atenció a la salut mental de col·lectius d’alta vulnerabilitat psicosocial com refugiats, sol·licitants d’asil polític, víctimes de tràfic d’éssers humans, víctimes de violència masclista i d’altres col·lectius en risc.

Desenvolupo la meva activitat professional amb perspectiva transcultural i de gènere.
Mar Ramos Gascon

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.