Sra. Mª Del Pilar Gutiérrez Barceló

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neonatologia

Supervisora d'Infermeria

Sóc infermera especialista en pediatria, a més de postgrau en atenció d'infermeria al pacient en estat Crític i màster en infermeria medicoquirúrgica en pacient Crític per la Universitat de Barcelona (UAB). A més, sóc "superusuària" de l'Estació de Treball Metavision Critical Care i referent de l'Estació de Treball en Nounats de Centricity Critical Care. Dintre dels meus principals objectius està el d'unificar les cures infermeres i augmentar la capacitació dels professionals que hi treballen, per proporcionar una assistència individualitzada i de màxima qualitat als pacients i les seves famílies. (Amb la integració i participació dels professionals).

Curriculum

Diplomada d'Infermeria des del 1988, he treballat com a infermera assistencial amb pacients adults fins al 1995 i del 1995 fins al maig del 2010 amb pacients de la Unitat de Crítics Neonatal. Actualment, exerceixo el rol d'Infermera supervisora de la Unitat de Neonatologia (àrees de Crítics, Semicrítics i Hospitalització). A més, desenvolupo diferents activitats docents: professora associada a la UB (1990-1992); docent de pràctica alumnes de pregrau; cursos de formació continuada i sistemes informàtics, a més del postgrau curs d'atenció al nen amb problemes de salut (Universitat Tarragona).
Mª Del Pilar Gutiérrez Barceló

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neonatologia

Supervisora d'Infermeria

Vall Hebron Institut de Recerca

Recerca biomèdica en ginecologia

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.