Dra. Laura Gisbert Gustemps

Institucions de què forma part

Hospital General

Psiquiatria

El meu nom és Laura Gisbert Gustemps. Em vaig llicenciar en medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1999 i posteriorment em vaig especialitzar en psiquiatria a la Corporació Sanitària Parc Taulí. Un cop acabada la residència vaig estar un temps treballant en psiquiatria infantil comunitària i posteriorment, l'any 2017, em vaig incorporar a jornada complerta (anteriorment hi havia estat vinculada en projectes de recerca) a l'Hospital Campus Vall d'Hebron.

Curriculum

Soc llicenciada en medicina i cirurgia per la UAB i doctora en psiquiatria per la mateixa Universitat. Vaig obtenir el premi extraordinari de doctorat amb la meva tesi titulada "Inestabilitat Emocional en el Trastorn per dèficit d'Atenció i Hiperactivitat" que vaig defensar l'any 2019. Darrerament he obtingut el reconeixement de la doble especialització, tant en psiquiatria d'adults com en psiquiatria de la infància i adolescència i soc secretària de la Junta de la Societat Catalana de psiquiatria infantil i Juvenil. Compagino l'activitat assistencial i de recerca amb la de docència a la UAB i des de maig de 2022 sóc tutora de residents de la meva especialitat.

Des que vaig finalitzar la residència, l'any 2011, he estat molt centrada en els trastorns del neurodesenvolupament, en especial el Trastorn per Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat i el Trastorn de l'Espectre de l'Autisme.

En el meu dia a dia coordino el Programa d'Atenció Integral a l'Espectre Autista del servei de psiquiatria de l'hospital des del qual combinem activitat clínica i de recerca per tal d'avançar en el coneixement i l'atenció d'aquest col·lectiu i les seves famílies.
Laura Gisbert Gustemps

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.