Sra. Julia de Frutos Pecharromán

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neonatologia

Infermer/a

Sóc infermera especialista en pediatria formada via IIR a la Unitat Docent Vall d’Hebron en la promoció 2014-2016. Des de 2016 he treballat com a infermera assistencial a les àrees de cures crítiques pediàtriques i neonatals. La meva trajectòria de resident i la meva inquietud van fer interessar-me per la tutoria de residents i des de 2022 desenvolupo part de la meva activitat com a tutora de residents d'infermeria pediàtrica.

Curriculum

El meu interès a la investigació em va dur a fer el Màster d'Investigació i Innovació Infermera el 2017 a més de diversos cursos de formació continuada relacionats amb la meva pràctica assistencial. A la unitat participo de diversos grups de treball per millorar la pràctica clínica així com a projectes d’investigació.
Julia de Frutos Pecharromán

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neonatologia

Infermer/a

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.