Sra. Júlia Areny Perelló

Institutions of which it is part

Serveis transversals

Dirección de Comunicación, Estrategia Corporativa y Atención Ciudadana

Jefe de Unidad

Sóc una persona curiosa, plena d’energia i positivisme. Poso lògica, pragmatisme i passió en la meva feina, la qual m’encanta. Crec fermament amb les persones, en especial, amb les que fan possible projectes per millorar el nostre dia a dia i la societat en la qual vivim. Considero que mai assoliràs l’èxit, sinó el fas en equip.  Porto més de 10 anys treballant en aquest món en especial en entitats i institucions sense ànim de lucre. Ara, com a cap de màrqueting de Vall d’Hebron, treballem amb tot l’equip perquè les persones coneguin de primera mà la marca Vall d’Hebron, sàpiguen que som el Campus de referència de Catalunya i que treballem dia a dia amb els i les millors professionals.

Curriculum

Publicitària de professió i sociòloga per vocació, combino les dues de la millor manera possible: donar a conèixer el nostres valors del Campus a la ciutadania.
Vaig començar en el món social però durant anys vaig anar a l’empresa privada tecnològica per conèixer en primera persona les noves formes que tenim de comunicar-nos. He treballat en el món de les startups tecnològiques, engegant projectes des de zero, fins que em va sortir l’oportunitat de treballar a una institució com Vall d’Hebron. Sempre he tingut un esperit emprenedor, comunicador i que vol estar a l’avantguarda de les últimes tendències.
Crec en el màrqueting com una eina de transformació social, on cada dia neixen nous canals de comunicació online i offline i noves formes de comunicar-nos que hem de saber utilitzar. Per això nosaltres treballem amb tots ells: per ser-hi presents i adreçar-nos a la ciutadania per fer arribar els nostres valors, talent i innovació.
 
Júlia Areny Perelló

Instituciones

Serveis transversals

Dirección de Comunicación, Estrategia Corporativa y Atención Ciudadana

Jefe de Unidad

Notícies relacionades

Professionals

Subscríbete a nuestros boletines y forma parte de la vida del Campus

Selecciona el boletín que quieres recibir:

La aceptación de estas condiciones, supone que da el consentimiento al tratamiento de sus datos personales para la prestación de los servicios que solicita a través de este portal y, si procede, para hacer las gestiones necesarias con las administraciones o entidades públicas que intervengan en la tramitación, y su posterior incorporación en el mencionado fichero automatizado. Podéis ejercitar los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndoos por escrito a web@vallhebron.cat, indicando claramente al asunto "Ejercicio de derecho LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalidad: Gestionar el contacto del usuario.
Legitimación: Aceptación expresa de la política de privacidad.
Derechos: Acceso, rectificación, supresión y portabilidad de los datos, limitación y oposición a su tratamiento.
Procedencia: El propio interesado.