Sr. Joan del Oso Morán

Institucions de què forma part

Serveis transversals

Direcció d'Infermeria

Infermer/a

Infermer especialista en Pediatria i expert en cures intensives, orgullós de la meva professió. M'apassionen els nous reptes i això m'ha fet passar pels àmbits assistencials, docents i de gestió de la qualitat, dels sistemes d'informació i de l'avaluació de les cures. Com a professional sanitari entenc com a fonamental l'actualització constant de coneixements i la millora d'habilitats i actituds per poder proporcionar una atenció la més propera a l'excel·lència als nostres ciutadans.

Curriculum

Format a l'Escola Universitària Vall d'Hebron, l'any 1987 inicio la meva singladura professional, que m'ha portat a diferents centres sanitaris i docents. Entre ells destacar l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (HUVH) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), però també l'Hospital de Sant Pau (Barcelona), l'Hospital Germans Tries i Pujol (Badalona), l'Escola d'Infermeria Vall d'Hebron i l'Escola d'Infermeria Gimbernat. Màster en Investigació i Innovació en Cures Infermeres (UAB). Les meves especialitats clíniques principals han estat la pediatria i les cures infermeres a pacients en estat crític, tant neonats i nens, com adults. Dins d'aquest àmbit m’interessen especialment les cures a pacients amb suport respiratori (Ventilació Mecànica, VAFO i ECMO), les cures a pacients postoperats de cardiopaties congènites i les teràpies de reemplaçament renal continu. Docent en diversos cursos de formació interns i externs, l'any 2009 inicio la meva trajectòria docent universitària com a Director del Màster en Cures Intensives Infermeres Neonatals i Pediàtriques de la UAB, que es realitza en col·laboració amb Vall d'Hebron i les seves UCIs Neonatal i Pediàtrica, i poc temps després m'incorporo com a professor associat al Departament d'Infermeria de la Facultat de Medicina de la UAB. En els darrers anys desenvolupo també la meva activitat com a gestor de la DPO i responsable d'avaluació primer en la Unitat de Control de la Gestió i actualment en la Unitat de Gestió del Coneixement i Avaluació (GECOAVAL) de la Direcció d'Infermeria. Membre de la Comissió d'Innovació de Vall d'Hebron i del Comitè organitzador de les Jornades Científiques del VHIR.
Joan del Oso Morán

Institucions

Serveis transversals

Direcció d'Infermeria

Infermer/a

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.