Dr. Jesús Cirbián Franqueira

Institucions de què forma part

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Anestesiologia, Reanimació i Tractament del dolor

Metge/ssa

Sóc metge especialista en Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor desde 2013 després de realitzar la meva formació MIR a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Al finalitzar el meu període com a resident, vaig col·laborar en diferents centres de Barcelona per completar la meva formació com a especialista. En 2016 vaig tornar a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, concretament a l'Àrea de Traumatología, Rehabilitació i Cremats. En la meva activitat destaca la implicació en l'atenció i cura dels pacients de la Unitat de Cremats, a on desenvolupo la majoria de les meves tasques. Realitzo cirurgies complexes de pacients gran cremats, pertanyo al Comité de Cremats i sóc Referent de Seguretat a la Unitat, a on també participo en els diferents estudis i protocols que es realitzen. La meva activitat assistencial també inclou l'atenció especialitzada en les cirurgies de l'àrea de Traumatologia i Ortopèdia, així com l'atenció i maneig integral dels pacients politraumàtics, pel qual l'hospital disposa d'un Trauma Center donat el nostre caràcter com a centre referent en aquest àmbit. Donada la meva formació, també exerceixo com a metge en proves esportives en condicions climàtiques i geogràfiques extremes.

Curriculum

- Residència a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (2009-2013)
- Metge adjunt del servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron desde 2016.
- Coordinador activitats formatives dins del servei d'Anestesiologia, Reanimació i Terapèutica del Dolor a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron
- Referent de Seguretat i membre del Comité de la Unitat de Cremats
- Metge d'esports d'aventura en condicions extremes
- Col·laboracions clíniques a diversos centres de Barcelona
Jesús Cirbián Franqueira

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Anestesiologia, Reanimació i Tractament del dolor

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.