Dr. Jaume Francisco Pascual

Institucions de què forma part

Hospital General

Cardiologia

Soc metge adjunt de Cardiologia. La meva activitat mèdica principal es desenvolupa a la unitat d'arrítmies, on realitzem el diagnòstic, tractament i seguiment dels pacients que presenten trastorns del ritme cardíac. La nostra activitat diària inclou tant la pràctica exploracions diagnòstiques i terapèutiques intervencionistes invasives (com estudis electrofisiològics, ablacions d'arrítmies, implants de desfibril·ladors o resincronitzadors cardíacs) com no invasives. Tanmateix, realitzem investigació clínica en el camp de les arrítmies.

Curriculum

L’any 2007 vaig obtenir la Llicenciatura en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Entre els anys 2007 a 2012 vaig realitzar la formació via MIR com especialista en cardiologia  a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Posteriorment, vaig passar a formar part com metge adjunt del servei de cardiologia de l’hospital universitari Vall d’Hebron, on inicialment vaig combinar la pràctica de la cardiologia clínica amb la formació com subespecialista en electrofisiologia i arrítmies. 

 L'any 2016 vaig rebre l’acreditació en electrofisiologia cardíaca intervencionista per part de la Societat Espanyola de Cardiologia i la Societat Europea del ritme cardíac (EHRA) i l’acreditació com a especialista en dispositius cardíacs per la Societat Europea del ritme cardíac (EHRA). 

He complementat la formació mèdica amb la diplomatura en estadística en ciències de la salut per la Universitat Autònoma de Barcelona i amb el màster d’ablacions d’arrítmies complexes de la universitat d’Alcalà i actualment estic finalitzant els estudis de doctorat en medicina.  

Des del punt de vista docent, co-dirigeixo les jornades d’actualització en fibril·lació auricular, col·laboro en diferents cursos de post grau i de formació continuada així com amb la formació dels estudiants de Medicina. 

Les meves ares d’interès en la recerca són l’ablació d’arrítmies complexes, la síncope i el tractament amb dispositius cardíacs. 
Jaume Francisco Pascual

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Malalties cardiovasculars

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.