Dr. Jaume Francisco Pascual

Institutions of which it is part

Hospital General

Cardiology

General Hospital

Doctor

Soc metge adjunt de Cardiologia. La meva activitat mèdica principal es desenvolupa a la unitat d'arrítmies, on realitzem el diagnòstic, tractament i seguiment dels pacients que presenten trastorns del ritme cardíac. La nostra activitat diària inclou tant la pràctica exploracions diagnòstiques i terapèutiques intervencionistes invasives (com estudis electrofisiològics, ablacions d'arrítmies, implants de desfibril·ladors o resincronitzadors cardíacs) com no invasives. Tanmateix, realitzem investigació clínica en el camp de les arrítmies.

Curriculum

L’any 2007 vaig obtenir la Llicenciatura en Medicina per la universitat autònoma de Barcelona. 

Entre els anys 2007 a 2012 vaig realitzar la formació via MIR com especialista en cardiologia  a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Posteriorment vaig passar a formar part com metge adjunt del servei de cardiologia de l’hospital universitari Vall d’Hebron, on inicialment vaig combinar la practica de la cardiologia clínica amb la formació com subespecialista en electrofisiologia i arrítmies. 

 A l’any 2016 vaig rebre l’acreditació en electrofisiologia cardíaca intervencionista per part de la Societat Espanyola de Cardiologia i la Societat Europea del ritme cardíac (EHRA) i l’acreditació com a especialista en dispositius cardíacs per la Societat Europea del ritme cardíac (EHRA). 

He complementat la formació mèdica amb la diplomatura en estadística en ciències de la salut per la universitat autònoma de Barcelona i amb el màster d’ablacions d’arrítmies complexes de la universitat d’Alcalà i actualment estic finalitzant els estudis de doctorat en medicina.  

Des del punt de vista docent, co-dirigeixo les jornades d’actualització en fibril·lació auricular, col·laboro en diferents cursos de post grau i de formació continuada així com amb la formació dels estudiants de Medicina. 

Les meves ares d’interès en la recerca son l’ablació d’arrítmies complexes, la síncope i el tractament amb dispositius cardíacs. 

Institutions

Hospital General

Cardiology

General Hospital

Doctor

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.