Dr. Germán Ortega Hernández

Institucions de què forma part

Hospital General

Psiquiatria

Soc metge adjunt especialitzat en Psiquiatria i formo part del Servei de Psiquiatria de l'Hospital Vall d'Hebron. Actualment desenvolupo la meva activitat dins de la secció d'Addiccions i Patologia Dual al CAS Vall d´Hebron.

Curriculum

Currículum
Vaig realitzar la carrera de Medicina (2009-2015) a la Universitat Complutense de Madrid. Al 2016, vaig començar la meva trajectòria a l'Hospital Vall d´Hebron. Inicialment, des del 2016 al 2020, com a Metge Intern Resident de Psiquiatria i posteriorment com a adjunt de Psiquiatria.

Al 2020, vaig treballar a la planta d'hospitalització de Salut Mental i desintoxicació hospitalària de l'Hospital Vall d´Hebron de març a octubre. Posteriorment, i fins a l'actualitat, treballo com a psiquiatre a la secció d'Addiccions i Patologia Dual.

Activitat assistencial
Al CAS, realitzem visites ambulatòries per al maneig de la patologia addictiva i patologia dual. Soc el referent en el programa d'alcohol i de chemsex. Addicionalment, col·laboro amb el programa d'opiacis, cànnabis i patologia dual. A part de l'activitat assistencial habitual, realitzo guàrdies de 24h de Psiquiatria.
Realitzo coordinació i treball multidisciplinari amb els serveis d’Hepatologia, Infeccioses, Unitat del dolor i Neurologia; així com amb els Centres de Salut Mental del sector d´Horta.

Activitat docent
Soc el referent de docència de Metges Interns Residents de segon any que realitzen la seva rotació d'addiccions durant la seva especialització en Psiquiatria.
Organitzo el curs "Actualització en Addiccions i Patologia Dual" (actualment acreditada la 4ª edició) en el CAS Vall d´Hebron, amb sessions setmanals dirigit i format per un equip multidisciplinari (Psiquiatria, Psicologia, Treball Social i Infermeria).
Així mateix, participo en l'activitat docent del servei de Psiquiatria, impartint sessions generals, així com sessions formatives per a residents i estudiants de la UAB. Soc un dels docents de la rotació de pràctiques de Psiquiatria dels alumnes de 6è any de la UAB.

Activitat investigadora
Participo en diverses línies de recerca, sent coautor en els últims dos anys de diversos articles en revistes d'impacte. Participo activament en congressos, tant nacionals com internacionals, així com en cursos d'actualització i activitat formativa continuada.
Germán Ortega Hernández

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.