Sra. Emilia Cid Rodríguez

Institucions de què forma part

Hospital General

Al·lergologia

Sóc infermera a l'hospital des de fa trenta-tres anys. He treballat i desenvolupat tasques com a professional en diferents serveis com cremats, urgències de l'Hospital General, àrea de 24 h, Hospital de dia d'oncologia i patologia mamària. Amb tot això he assolit gran destresa professional en tasques d'infermeria i també en la comunicació amb el pacient, acumulant gran experiència amb tots aquests anys. L'Educació Sanitària ha estat i és un dels objectius que he realitzat amb més intensitat i satisfacció durant la meva trajectòria professional i que ara puc aplicar en el servei d'Al·lergologia.

Curriculum

Sóc infermera a la Unitat d'Al·lergologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

He cursat estudis d'infermeria a la Universitat Autònoma de Barcelona i he complementat la meva formació amb diferents cursos al llarg de la meva trajectòria laboral en aquests 33 anys a l'Hospital, on també he estat responsable de docència amb alumnes de l'Escola d'Infermeria.

La meva tasca assistencial a la Unitat d'Al·lergologia és àmplia i variada, i des de fa deu anys sóc la Infermera responsable i referent de l'educació sanitària i en l'autoadministració endovenosa d'inhibidor C1 en l'angioedema hereditari.

He participat com a ponent en congressos, tant nacionals com internacional d'autoadministració endovenosa i angioedema, i en congressos de l'SCAI (Societat Catalana d'Al·lergologia).
Emilia Cid Rodríguez

Institucions

Hospital General

Al·lergologia

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.