Dr. Diego Fernando López Bermeo

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neurocirurgia Pediàtrica

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Neurocirurgia

Metge/ssa

Metge adjunt del servei de Neurocirurgia adscrit a la Unitat de Neurocirurgia Pediàtrica, i amb activitat assistencial a tota l'Hospital Universitari Vall d'Hebron incloent l'Hospital General, l'Hospital Infantil i l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats.

Curriculum

Llicenciat com a Doctor en Medicina a l'Escola Llatinoamericana de Medicina-L'Havana, Cuba; especialitzat en Neurocirurgia via MIR a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Actualment adscrit a la Unitat de Neurocirurgia Pediàtrica. Amb dedicació a la patologia d'alteració de la dinàmica de líquid cefalorraquidi a l'adult i el nen, patologia lumbar degenerativa de l'adult, patologia neurooncològica pediàtrica, patologia malformativa craniofacial pediàtrica, i abordatge endoscòpic intraventricular al nen. Col·laborador en estudis multicèntrics sobre el traumatisme cranioencefàlic.
Diego Fernando López Bermeo

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neurocirurgia Pediàtrica

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Neurocirurgia

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.