Dr. Christian Fadeuilhe Grau

Institucions de què forma part

Hospital General

Psiquiatria

Soc metge psiquiatre del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.  Desenvolupo la meva tasca assistencial i investigadora com a coordinador del Programa de Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH) al llarg de la vida, realitzant l'avaluació, diagnòstic i tractament d'aquest trastorn - i de les seves comorbiditats - tant en nens i adolescents com en adults. Alhora també tinc un gran interès pels Trastorns del Son, concretament per l’Insomni i els Trastorns del Ritme Circadià. Aquesta inquietud m’ha portat a especialitzar-me en aquest camp i a aprofundir en el seu coneixement a partir de diferents projectes de recerca clínica.

Curriculum

Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona, realitzant l’especialitat de Psiquiatria a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Doctor en Psiquiatria per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster en Psiquiatria Legal per la Universitat Complutense de Madrid. Màster en Gestió Clínica i Sanitària en Salut Mental per la Universitat Pablo de Olavide. Expert Universitari en TDAH al llarg de la vida per la Universitat d’Alcalà. Professor clínic associat de la Universitat Autònoma de Barcelona i coautor de diverses publicacions tant a revistes científiques nacionals com internacionals. Estic vinculat a l'Institut de Recerca Vall d'Hebron (VHIR), on col·laboro en diferents estudis d'investigació genètica i de neuroimatge sobre el TDAH, així com en diversos projectes de recerca i assaigs clínics centrats en la depressió resistent, l’esquizofrènia i els trastorns del neurodesenvolupament.
Christian Fadeuilhe Grau

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.