Dra. Anna Coma Muñoz

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Radiodiagnòstic (IDI)

Metge/ssa

Soc metgessa especialitzada en Radiodiagnòstic Pediàtric i particularment dedicada a les àrees de tòrax, abdomen i múscul-esquelètic.

Curriculum

Em vaig formar com a metgessa radiòloga general a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron del 2007 al 2011. Des de llavors, el Radiodiagnòstic Pediàtric ha estat una àrea de màxim interès per mi. En finalitzar el període de formació em vaig incorporar al Servei de Radiodiagnòstic Pediàtric de l'Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron, del que he format part fins a l'actualitat.

El nostre servei és centre de referència en la majoria de les patologies pediàtriques i en aquests anys m'he subespecialitzat en les àrees de tòrax, abdomen i múscul-esquelètic, des del període neonatal fins a l'adolescència. Tinc especial dedicació a l'oncologia pediàtrica i a l'àrea de l'abdomen.

Amb la intenció de millorar l'atenció del pacient pediàtric i oferir sempre l'orientació diagnòstica més adequada i actualitzada, sóc membre de diverses societats nacionals i internacionals i participo activament en les sessions multidisciplinàries del nostre hospital, en les sessions de formació continuada per a metges en formació i en projectes d'investigació nacional i internacional. Destaca la meva participació en el projecte internacional europeu en tumors renals pediàtrics com a radiòloga de referència nacional.
Anna Coma Muñoz

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Radiodiagnòstic (IDI)

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.