Dra. Anna Coma Muñoz

Institutions of which it is part

Children's Hospital and Woman's Hospital

Radiodiagnosis (IDI)

Doctor

Soc metgessa especialitzada en Radiodiagnòstic Pediàtric i particularment dedicada a les àrees de tòrax, abdomen i múscul-esquelètic.

Curriculum

Em vaig formar com a metgessa radiòloga general a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron del 2007 al 2011. Des de llavors, el Radiodiagnòstic Pediàtric ha estat una àrea de màxim interès per mi. En finalitzar el període de formació em vaig incorporar al Servei de Radiodiagnòstic Pediàtric de l'Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron, del que he format part fins a l'actualitat.El nostre servei és centre de referència en la majoria de les patologies pediàtriques i en aquests anys m'he subespecialitzat en les àrees de tòrax, abdomen i múscul-esquelètic, des del període neonatal fins a l'adolescència. Tinc especial dedicació a l'oncologia pediàtrica i a l'àrea de l'abdomen.Amb la intenció de millorar l'atenció del pacient pediàtric i oferir sempre l'orientació diagnòstica més adequada i actualitzada, sóc membre de diverses societats nacionals i internacionals i participo activament en les sessions multidisciplinaris del nostre hospital, en les sessions de formació continuada per a metges en formació i en projectes d'investigació nacional i internacional. Destaca la meva participació en el projecte internacional europeu en tumors renals pediàtrics com a radiòloga de referència nacional.
Anna Coma Muñoz

Institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Radiodiagnosis (IDI)

Doctor

Notícies relacionades

Professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Campus Life

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.