Sra. Anna Beneria Gonzàlez

Institucions de què forma part

Hospital General

Psiquiatria

Sóc psicòloga clínica al Servei de Salut Mental de l'Hospital Universitari Vall Hebron. El meu interès de treball està centrat en els processos psicològics concomitants, causants o resultants de patologies mèdiques.

Curriculum

Des de 2017 sóc facultativa especialista d'àrea a la secció d'interconsulta i enllaç de l'Hospital General i de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats del Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus, treballant en la interconsulta hospitalària d'adults i realitzant enllaç amb la unitat de Lesionats Medul·lars, l'UCI de Traumatologia i el Servei de l'Aparell Digestiu.

Del 2013 al 2017 vaig realitzar la residència (PIR) de psicologia clínica a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i prèviament havia cursat un Màster en psicologia clínica i de la salut, així com un Postgrau de mediació en la resolució de conflictes.

He fet activitat docent des del 2009 com a tutora d'estudiants de màster, així com en la formació de residents de psicologia clínica, i en el marc de la simulació amb el grup VHISCA.

Actualment estic realitzant el doctorat en la Universitat Autònoma de Barcelona, en l'àmbit de la prevenció i intervenció de la conducta suïcida, i recentment he fet una estada a l'estranger participant com a investigadora clínica en el Suicide Research Lab del Mount Sinai Hospital, Nova York.
Anna Beneria Gonzàlez

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.