Dr. Ángel Sánchez-Montañez García-Carpintero

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Radiologia Pediàtrica

Metge/ssa

Sóc metge especialista en radiodiagnòstic i tutor de residents dins del servei de Radiologia Pediàtrica des del maig de 2010. Em dedico a les neurociències, dins del camp de la neuroradiologia pediàtrica. Dins de la nostra secció disposem de diferents tècniques complementàries per arribar al diagnòstic dels pacients pediàtrics, des de l'etapa fetal, neonatal, infantil i adolescència, basant-nos principalment en l'ecografia, tomografia axial computeritzada i la ressonància magnètica. Personalment, tinc un especial interès pel camp de l'oncologia, les patologies vasculars i per les malalties minoritàries com les neuromusculars.

Curriculum

- Llicenciat en medicina i cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili de Reus (1999-2005).

- Metge especialista en formació en radiodiagnòstic al Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell UDIAT-CD entre maig del 2006 i maig de 2010.

- Rotació externa a la University of North Carolina, Chapel Hill (NC, USA), dins del department de neuroradiologia amb el Dr. Mauricio Castillo, entre gener de 2010 i abril de 2010.

- Metge especialista en radiodiagnòstic a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron des de maig de 2010 fins avui en dia.

- Becat com a fellowship per l'escola europea de radiologia (ESOR) al 2013 a l'Istituto Giannina Gaslini (Gènova, Itàlia), al department de Neuroradiologia  pediàtrica amb el Dr. Andrea Rossi, entre octubre de 2013 i desembre de 2013.

- Director d'instal·lacions de raigs X per propòsits diagnòstics pel Consejo Nacional de Seguridad (CNS) des de juliol de 2012.

- Diplomat europeu com a neuroradiòleg (2013) i neuroradiòleg pediàtric (2015) per la societat europea de neuroradiologia (ESNR).

- Coordinador de l'àrea de Radiologia Pediàtrica a l'Associació Catalana de Radiologia Mèdica (ACRAM).

- Tutor de residents de radiodiagnòstic des de maig de 2018 fins avui en dia.

- Webmàster de la Sociedad Española de Neurorradiología (SENR) entre el 2010 i el 2014.

- Vocal de formació de la Sociedad Española de Neurorradiología (SENR) entre el 2014 i el 2017.

- Autor/co-autor de más de 20 publicaciones, de diversos capítols de llibres i de ponències de l'àmbit nacional i internacional.
Ángel Sánchez-Montañez García-Carpintero

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Radiologia Pediàtrica

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.