Dra. Ana Felipe Ruicián

Institucions de què forma part

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neurocirurgia Pediàtrica

Metge/ssa

Sóc pediatra subespecialitzada en neurologia i acreditada per la Sociedad Española de Neuropediatría.

Curriculum

En l'àmbit assistencial presto servei al pacient neurològic hospitalitzat i dono suport com a interconsultora del pacient neurològic a urgències, unitats de cures intensives neonatals/pediàtriques i altres serveis. Tanmateix, realitzo consulta externa de neurologia general amb consulta especialitzada de patologia vascular, infecciosa i autoimmune/desmielinitzant del sistema nerviós central, així com consulta especialitzada de malalties neurometabòliques i del programa de cribratge metabòlic neonatal.

En l'àmbit de recerca participo com a subinvestigadora en diferents assajos clínics del Vall Hebron Institut de Recerca, així com en beques FIS.

En l'àmbit de docència soc coordinadora i professora del Màster de Neuropediatria a l'Hospital Universitari Vall d’Hebron - Universitat Autònoma de Barcelona i formo part de la subcomissió de Docència de Pediatria com a tutora de residents de pediatria.
Ana Felipe Ruicián

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neurocirurgia Pediàtrica

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Neurologia pediàtrica

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.