Dra. Amanda Rodriguez Urrutia

Institucions de què forma part

Hospital General

Psiquiatria

Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB) el 2002, obtenint l'especialitat de psiquiatria via MIR. Des de 2007 exerceixo com a facultativa especialista al Servei de Salut Mental de l’hospital. Actualment coordino el Programa de Depressió Resistent del Servei de Salut mental de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Curriculum

Doctorada en Psiquiatria per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 2017 amb la qualificació d'excel·lent cum laude i premi extraordinari. Tinc molt d'interès en la docència, sóc professora associada a la Facultat de Medicina, coordinadora de tutors de residents i tutora des del 2013. Des del 2018 formo part del Comitè d'Ètica Assistencial hospitalari. La meva principal línia de recerca se centra en les disfuncions de l’eix cervell-inmuno-intestí i la depressió. Lidero la implementació de la línia cervell-inmune-intestí al VHIR conjuntament amb altres grups. Formo part de beques nacionals i internacionals (discoverie.eu)
Amanda Rodriguez Urrutia

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Hospital Universitari Vall d'Hebron - Institut Català de la Salut.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.